Blog

Ditt egna val

Du behöver göra DITT VAL!

På vägen dit kan det vara bra att lyssna på råd eller låta någon guida dig på vägen.

Men du kan inte skylla ditt val eller de val du gör på någon annan än dig själv.

Visst det kanske är enkelt att inte ta ett eget ansvar och skylla på andra men i slutändan så måste du ändå ta ansvar för dina handlingar.

Situationer i livet kan kännas orättvisa och det är jätte tråkigt att du råkat ut för det. Vissa situationer kan du inte styra över som tex ditt öde , karma , ojusta handlingar från andra , ja livet i sig med sjukdom eller förlust av nära.

Men det du kan styra över är att du tar ansvar för dina basbehov som betala hyran,värme, el,.

Ditt liv blir inte bättre av att du lägger skulden på nån annan. Till slut om du utnyttjar vänner , familj eller bekanta så kommer du bli ensam. Ingen kommer vilja stödja dig om du inte börjar ta ett eget ansvar och ta konsekvenserna av det.

Tyvärr så kommer det i slutändan visa sig att du behöver steppa upp och ta hand om dig själv. Varken magi , besvärjelser ,healing, tarot, och råd från mig kan hjälpa dig att ta egen ansvar. Du måste själv göra det. Du måste själv ta konsekvenser av det du själv skapat.

Och en mycket viktig sak : skyll inte ditt agerande och val på någon annan än dig själv. Var rädd om de som vill hjälpa dig , utnyttja inte deras generositet och utnyttja inte någon för din egna vinning.

Bränn inga fler broar för att hamna i ensamhet.

Var snäll och juste mot de som verkligen bryr sig om dig. Utnyttja ingen och anklaga inte någon för ditt egna agerande.

❤️

 

 

Comments Off on Ditt egna val

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️