Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Din dröms kraft och förmågan att skapa;

En speciell drömtid och en plats för dina drömmar att komma fram.

Försök att hitta en period där du kan prioritera din drömtid och skapa ett fokus för dina drömmar.

Om du känner dig nedstämd, trött , utarbetad så ta dina vila som högsta prioritet innan du fokuserar på din drömtid.

Sömnen är alltid din första prio , du behöver ladda om dina batterier. Det kan vara så att du behöver låta fritids och hushållssysslor få komma i andra hand. ( Om det nu går.)

Sex kan vara ett sätt att ladda om dina batterier och det kan leda till underbara drömmar men om du är utmattad så kanske en kram eller enbart närhet fungera. Eller du tom kan behöva få sova ensam en eller två nätter.

Tänk på att älskare i drömmens värld är mindre krävande älskare i verkligheten. ?

Om du har sömnsvårigheter så kan en sk Power nap under dagen på ca 15 min göra underverk för din dag. Eller lägg 15 min på mindfulness övningar.

Har du barn så kanske du kan få en vän att passa dom över natten , så att du får en tid till att få sova ordentligt och uppleva din drömtid ostört.

Tips på en hur du kan skapa din drömtid på bästa sätt;

  • Ditt sovrum behöver vara i balans med värme och bra ventilation.
  • Gör som fåglar och andra djur och bygg ett näste med bra kuddar och gosigt täcke. ( Tyngdtäcke är ett bra alternativ, för det hjälper till att du behåller ditt täcke på dig. Det kan störa din nattsömn om ditt täcke hela tiden avbryts av att ditt täcke åker av.)
  • Stäng av din mobil telefon eller iallafall ha den på tyst signal.
  • Tänd rökelse av lavendel och ros alt använd essensolja. Det finns att köpa speciell olja som luktar lavendel som man kan rolla på din kudde.
  • Dänpa din belysning , skapa en dov belysning genom tex en lava lampa.
  • Sätt i lurar och lyssna på mjuk musik som tex ljud från regnskog , eller havet.
  • Tänk dig att du svävar på fluffiga moln.
  • När du känner dig avslappnad, stäng ögonen och försök tänka dig in hur du svävar i molnen. Försök tänka bort dina beskymmer och mindeset din hjärna som tom.
  • Om du har svårt att släppa taget om dina beskymmer, tvinga inte fram din sömn. Tänk dig att din väckarklocka har ringt och att det är en mörk, dov ,kall morgon och tänk dig in hut skönt det är att ligga kvar i sängen och mysa under täcket.

Stressa inte fram dina drömmar utan det di behöver veta är att till en början så kan dina drömmar vara både förvirrande och och i små fragment. Detta är helt normalt eftersom din hjärna gör sig av med överfullt mentalt bråte.

När du väl låter din sömn bli en kreativ del i ditt liv så kommer du vakna upp med ro i kroppen och återställd för att hantera vardagen…

Comments Off on Din dröms kraft och förmågan att skapa;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️