Meditation / Mindfulness/ Healing you

Dhyana mudra!

Denna mudra kan användas till de flesta övningarna som du gör när du praktiserar vid och under övningarna i medveten närvaro och meditation. Denna position faller naturligt för oss alla även om man själv inte tänkt tanken den sker oftast många av oss omedvetet när vi sitter stilla en stund eller när vi skall vila. Denna mudras huvudsakliga uppgift är att den lugnar sinnet , främjar och formar naturlig healing, den balanserar också höger och vänster kroppshalva , samt främjar och höjer din koncentration.

ÖVNING!

Lägg båda händerna i knät och låt de vila där. Handflatorna skall du vända uppåt medan du sedan tar höger hand och lägger den i vänster hand. Låt Tummarnas toppar mötas och känn in vad denna mudra har för effekt på dig.. Känn in vad och vilka tankar som kommer upp.

Skriv ner dessa i din bok och ta dig för att reflektera det du skrivit.

Jag... Kommer ... Till … Ro…

Tänk också på att andas… lätta ditt sinne med andetaget samtidigt som du praktiserar denna mudra…

Comments Off on Dhyana mudra!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️