Blog

Det lilla xtra!

Blomdekoration glas !

Klipp till de blommor som du vill ha I dekorationen , en liten bit stjälk är bra att ha kvar.

Forma blommorna till en mini bukett.

Klipp till en bit ståltråd , bind mini buketten med ståltråden men se till att de finns ståltråd över som gör att du kan tvinna ståltråden runt glasets fot. Detta för att hålla kvar mini buketten. Och att den ej lossnar när dina gäster dricker.?

Glasmarkör! ( Jag har förstorat dekoration så att du ser hur den kommer att se ut. )

Till denna markör så har jag valt en blomma och lite brudslöja, och en grönt blad.

Gör en mini bukett av det som du vill ha.

Klipp av en liten bit ståltråd , bind den lilla buketten, men spara en liten stump av ståltråden.

Av stumpen formar du en krok som gör att du kan hänga buketten på glaset.

Beroende på hur många gäster du har så för att undvika att flera tar fel glas så använd olika blommor och kulör.

Du kan också använda små flaggor som man har till plockmat typ ostar. Ta en flagga och skriv din gästs namn och sätt i flaggan bredvid blomman och du har nu också bordsplacering.

Små partyflaggor på tandpetare!

Låt fantasin flöda och var kreativ. Det är bra för ditt sinne och mående att pyssla lite. När själen är glad så är kroppen och knoppen glad.❤️?

Comments Off on Det lilla xtra!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️