Blog

Det går inte att nå mig just nu!

Godmorgon det är nåt fel på vårt sms system , så du som har pingat mig eller skickat sms kan inte kopplas vidare till mig. Detta är felanmält hos redhat.

Kan du som smsat mig , skicka ett nytt sms , så vi kan se om du kommer fram❤️

Jag kan tyvärr inte göra så mycket åt detta. Är åter igen lördag natt 03.00 .

Kommer åka bort över natten ,lite semester, men som sagt lördag natt är jag inne igen.

Jag önskar dig en trevlig och mysig fredag

Kramar i massor och massor av kärlek!.

Jag kommer vara inne på linjen:

Söndag 5 juni- måndag 6 juni 03.30- 05.30

Måndag 6 juni – tisdag 7 juni 03.30- 05.30

Onsdag ledig

Onsdag 8 juni – torsdag 9 juni 03.30- 05.30

Senare i veckan kommer ett längre schema.

Kramar ❤️

Comments Off on Det går inte att nå mig just nu!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️