Blog

Denna vackra morgon!

Jag skall berätta vad som ger mig goda energier och boostar mig framåt.

Ta idag ca 5.40 så var jag ute med min lilla hund, varje morgon går vi en liten promenad och vissa mornar är magiska.

Den första vi mötte var bebis haren som skuttade runt på vår uteplats. Min hund är av rasen cocopoo som är en blandning av pudel och cockerspaniel och de är ju kända för att söka spår.

Hon fick helt plötsligt se nån annan på vår gräsmatta att det var 2 vackra rådjur som stod och plockade blad från vårt Plommonträd. De såg oss och fick då impuls att springa , men de var så vackra.

Och i mitt hjärta så kände jag glädje och lycka att få uppleva dessa ögonblick. Detta låter kanske inte som en big deal men det handlar om att ta vara på saker som får oss att bra. Ett ögonblick i ditt liv kan bli ett kärt minne som du kan ta fram de dagar som du inte mår bra.

Samla dina ögonblick som en buffert , har du lite problem att komma ihåg så ta fram din skrivbok eller gör en memory post i din mobil eller paddan.

Jag själv har ju en del glömska beroende på mina sjukdomar så jag skriver ner allt som är viktigt ,för att kunna finna mina fina glädje stunder.

Tänk dock på att när du skriver ner saker så tänk på att alltid avsluta med frågorna ;

Vilken känsla befann jag mig i den stunden?

Vad kände jag ?

Hur var upplevelsen för mig?

Nästa gång jag får en lycko upplevelse så skall jag försöka hinna ta foton som jag kan lägga upp här.❤️❤️❤️

Comments Off on Denna vackra morgon!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️