Blog

Den långa vintern

Är över och April kommer ta oss med stormiga skämtsamma kliv.

April månad är helt rätt för att påbörja ditt liv med nya erfarenheter och nya uppdrag.

Glädje , fri spirit och spontanitet är ledorden för denna månad.

Förbered dig själv för att kliva in glädje och lekfullhet som alla skämt hjälper dig på vägen.

Jag kommer ge dig ett recept på en olja som kan hjälpa dig att släppa alla vinterns påfrestningar.

Du behöver en solrosolja eller en mandelolja. Dessa oljor ger dig visdom och balans. ( 2 st tsk.)

En liten kopp att blanda oljorna i.

Citrongräs olja. Den öppnar dina sinnen. ( 4 droppar.)

Apelsin olja. Denna olja ger dig styrka och självförtroende. ( 3 droppar. )

Citron olja.  För energi öppning. ( 3 droppar. )

Gör detta I behållaren du tagit fram. Rör runt de olika oljorna så de blandas. Har du en liten flaska så kan du blanda i den. Och skaka flaskan.

Applicera den på huden. Och säg till dig själv;

 

Comments Off on Den långa vintern

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️