Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

De saliga

Är de ljus som har sin uppgift att tända andras ljus , vi är vandrare i de oändligas strängar genom ljusets kanal. Kosmiska toner med egen längtan efter livets fullkomlighet. I rymdens mörker så finns längtan och åtrån efter mer ljus.

Du är en del av dessa toner som i mörkret dämpas och ger vika av din egna kraft som du skapat.

Över denna horisont kan du se starka ljusfenomen inom ditt hjärtas väggar där ett inre rum skapats och tagit emot den saliga andlighet som finns.

Tillsammans på denna vandring når vi evighet ,vilket leder till allas ljus som kan behövas för att fylla på din/ er ork , vilja och kraft.

I oändligheten bortom din kropp och materia finns vänskapen.  Som ett livselixirs existens genom dessa farvatten så sker så mycket mer.

I farvattnet fraktas urminnets tidevarv. Tidevarvet är en enda stor kompott som är redo att utforskas.

Vi är alla en del av detta minnet och i dess kärna ligger denna sanna vänskapen. Och däri ligger en uppmaning att du behöver bli vän med ditt egna universum, din kropp , ett band som bör knytas.

Men I samma farvatten finns den kraft du behöver och näring för att ge dig själv utrymme och för dig att våga tänka obegränsat.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️