Blog,  Spådom

De fyra huvudlinjerna!

I handflatan så finns det fyra st linjer, de sk huvudlinjerna.

Den röda linjen är hjärtlinjen och den står för känslor, känsloliv och kärleks relationer.

Den gula linjen står för livet och den står för fysisk hälsa och och förändringar I ditt liv.

Den rosa linjen står för ödet, den visar hur ödet kommer att vara i ditt liv.

Den gröna linjen som är huvudlinjen står för intellekt ,lärande och kommunikation.

Hur läser man av hjärtlinjen ?

Om din hjärtlinje korsar över eller rör vid din livslinje så betyder det att du kommer få ofta ett krossat hjärta.

Om din hjärtlinje är rak och kort så kam det betyda att du inte riktigt är romantisk eller romantisk lagd.

Om du har avbruten hjärtlinje betyder det att du har råkat ut för trauman av olika slag.

Om du jämför din hjärtlinje med din partners hjärtlinje och de ser nästan likadana ut så betyder det att du hittat din soulmate.

Jag kommer beskriva hur man gör och hur man läser av handflatan i olika inlägg men efter varann…❤️

Comments Off on De fyra huvudlinjerna!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️