Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

De återkommande bilderna

Ofta så kommer det upp återkommande drömbilder och drömmar , ibland 1 eller flera st som vi drömmer alltifrån månader till år.

Dessa drömmar bär med sig specifika och speciella budskap , det kan vara ett råd eller dåligt budskap som tex nån form av varning.

I dessa drömmar finns det Symboler och det är dessa som du kan uppleva i samma dröm om och om igen även om din dröm ändras i nån mån.

 

Carl Ljung son ni vet är en känd psykoanalytiker kallade dessa drömmar för synkronicitet som är typ meningsfulla sammanträffande. Det är som ett liknande fenomen när vi träffar en person som vi inte sett på flera år och möter på en totalt oväntad plats.

Personliga Symboler är mer viktiga än vad vi tror. Jag kan berätta om en vän till mig vid namn Pia. Pia jobbar med marknadsföring men hon drömmer om att bli sjuksköterska. Hennes pojkvän Tommy sitter på en chefsposition på samma företag. Tommy vill att hon skall söka en befordran på företaget.

I ca en vecka så drömmer Pia om en hök som sitter fast i en snara i skogen , hon befriar fågeln men den har en skadad vinge , men den lyckas ändå att flyga iväg. När fågeln lyfter så kommer en stark känsla av ensamhet hos Pia.

Under ett veckoslut med samma dröm så åker Pia och Tommy bort till ett hotell för att utbilda sig inom företaget. På natten drömmer Pia samma dröm och vaknar i gryningen. Hon tar en promenad i skogen och där finner hon en hök som inte är fast i en snara men ändå skadad uppe i ett träd.

Pia rusar tillbaka till hotellet och försöker väcka Tommy men han blir irriterad och vill inte engagera sig så Pia traskar ner till receptionen och ber dom kontakta en veterinär. Efter samtalet går hon tillbaka till höken och väntar in veterinären.

När hon och Tommy kom hem igen , då sökte Pia till sjuksköterska programmet, hon kommer in men relationen med Tommy är över.

I denna dröm så symboliserar höken Pias frihet och symbolen för att bli lycklig. Trots att Tommy kontrollerat henne så kunde hon med en skada vinge ändå få sin frihet. När hon såg höken i verkligheten och fick uppleva Tommys negativa sida så lyfte höken fram Pias verkliga känslor och gav henne det mod hon behövde.

Comments Off on De återkommande bilderna

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️