Änglar och dess viskningar,  Blog

Dagens ängla viskning!

From idag kommer jag att lägga ut ett par ggr i veckan änglars viskningar och namnet på veckans ängel/ änglar.

Jag kommer använda en speciell kortlek som består av hela 158 änglar att få kontakt med , de har alla ett specifikt namn och budskap.

Om du vill när du ringer mig så kan jag ta fram dessa kort och du kan få veta dels vem din alldeles egna specifika ängel är och vad för budskap ängeln vill ge dig.

Du kan också ställa specifika frågor och få änglarnas svar på just din fråga.

Jag säger välkommen till ängeln Susabo!

Han är de resandes och utforskarnas ängel , han bär en gyllene fana som fladdrar i vinden.

Han säger ; att du skall gå ut en stund idag och pröva något nytt…

(Denna ängels uppenbarelse är totalt fascinerande, varför ? Jo för idag hade jag ett trevligt samtal med en resande man? , Det är otroligt vackert att jag är synkad med våra änglar och det är så vackert att just den rätta ängeln kommer fram när man behöver det.❤)

Nu när jag skrev i detta inlägg så kom en lätt vindpust och ett ängla kort föll ner på golvet. Ibland så händer det att flera kort vill ha min uppmärksamhet.

Ängeln Gurid vill ha din och min uppmärksamhet!

Gurid är egentligen en midsommar ängel med en gloria som består av jordiska sommarblommor. Men själva symboliken kan jämföras med en Lucia ängel med en gloria av levande ljus.

Denna ängel kommer alltid med skratt och han vill påminna dig om att försöka avsätta tid för att ha kul och att du skall hitta på roliga saker.

Undermeningen är att underlätta den tyngd som du bär på dina axlar. Unna dig att ha roligt. Du är värd det även om du har känslan av vanmakt och sorg…

Comments Off on Dagens ängla viskning!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️