Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Naturens läkande krafter!

Blommor , finns de överallt?

Enligt den kända franska konstnären Henri Matisse som sade ; ” det finns alltid blommor om du bara tittar efter dom “

Ta dig en promenad ut och gå längs kanten utmed vägen , eller kanterna vid skogsvägarna. Plocka några och ta med dig hem , rita av dem , dess form , dess färg , lukta och beskriv dess doft. Skriv ner i din bok…klistra sedan fast dom i boken , eller ännu bättre ,sätt dig om du kan utomhus och måla av dom till en fin tavla.

Gör kanske en bukett och låt den torka , lägg ihop blommorna ta ett vackert band och gör en rosett , innan du hänger buketten upp och ner ta fram hårspray och spraya över blommorna. Detta gör att buketten blir hållbar år efter år…

Comments Off on Blommor , finns de överallt?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️