Blog,  Magi,  Spådom

Bästa tarotlinjen

Jag kan gå i god på redhat har den bästa tarotlinjen , hur kan jag vara så säker på det?

Helt ärligt så hade jag inte jobbat som agent på redhat om det inte vore den bästa tarotlinjen.

Vi är ett starkt team av olika människor, med olika speciella gåvor och specifika utbildningar och en ärlighet som är svårt att ta miste på.

Om jag inte kan hjälpa en kund med ett specifikt ämne eller en specifik förfrågan så brukar jag hänvisa vidare till nån av mina kollegor.

Jag kan också samarbeta med andra kollegor i gemensam kraft med våra gemensamma energier och förmågor i tex distans healing. Allt för att göra dig som kund trygg och omhändertagande. Detta kostar inget xtra utan vi utför detta på vår egna tid. Du betalar bara telefontaxan.

Du kan också vid speciella tillfällen få till att vi bokar en tid så finns jag inne på linjen även när jag egentligen inte jobbar.

Ni som brukar återkomma till mig vet ju att jag jobbar natt 03.00 – 05.30 nästan varje dag men jag vet att för vissa är det en dålig tid. Men om du vill ha en reading eller annat spörsmål så fråga mig om dag och tid så kommer jag att finnas tillgänglig för dig.

Jag kommer var inne inatt som brukligt och ett par timmar under dagen imorgon. Jag kommer nog vara inne efter 12.00.

Jag hoppas och önskar dig en trevlig dag , med all kärlek från mig ?

Comments Off on Bästa tarotlinjen

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️