Blog

Att släppa in kärleken!

Jag vet att det kan vara svårt att låta kärleken komma in i ditt liv igen om du varit med om mycket sorg och kärlekstrubbel.

Du behöver först komma i balans i ditt egna mående och bestämma dig om du vill släppa det gamla och dåliga inom dig , innan du kan ge och ta kärlek igen.

Men du får inte ge upp , det kommer att skimra runt dig och när det skimrar så kommer omgivningen att märka dig och vilja ge dig det du behöver.

All sorg och bedrövelse kommer att så småningom skingras likt dimman på öppet hav , såret och såren inom dig kommer att läkas och göra dig redo för att skapa ett liv tillsammans med någon.

Låt det ta tid att läka men inte för lång tid , livet blir så mycket vackrare om du tar hand om dig själv. Tänk positivt…

Jag vet att det är mycket svårt att se saker och ting positivt om man blivit sårad. Men tyvärr så är livet på detta sätt , man måste nästan gå igenom kärlekssorg för att kunna älska och bli älskad.

Det låter kanske konstigt men du blir starkare med ett bagage och ett förflutet , men du bör inte fastna i det.

Kämpa med näbbar och klor för bli den bästa och mest kärleksfulla människa du är , du duger som du är , du har inte gjort nåt fel om någon sårat dig , du är värd det bästa av det bästa.

Du är värd all lycka och kärlek i världen och glöm inte bort att lycka och kärleken finns bakom alla hörn. Släpp och våga omfamna den…

Jag kan hjälpa och guida dig , jag finns här för dig…med all min kärlek till just dig…

Comments Off on Att släppa in kärleken!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️