Blog

Att möta sin själsfrände!

Ibland har vi turen under livets gång möta sin själsfrände , mannen eller kvinnan som du är länkad med.

Det är en fantastisk känsla , men också en oro , för man vet aldrig vad livet kommer att ge dig. Du kan bli sjuk eller den du älskar bli sjuk eller något annat som kommer störa dig och din själsfrändes frid.

Men ibland så är det andra som kommer störa eran frid och försöka att få er att nå ett sammanbrott. Tyvärr så ligger detta i människans natur , att ha förmågan att förstöra.

Det kan bero av olika anledningar men oavsett detta så blir jag så otroligt glad när jag möter människor i livet antingen via telefonsamtal eller i IRL som jag får in energier ifrån och ser i mitt sinne och i mina kort att de funnit sin själsfrände.

Även om det kanske känns tungt och orosladdat just ni så vill jag bara säga : ge inte upp , er kärlek till varandra kan ingen förstöra. När du väl har funnit rätt så släpp inte taget , oavsett hur jobbigt den kan kännas i mångt och mycket.

Du behöver inte säga med ord till den du älskar utan det räcker med att bara hålla om varandra , titta in i varandras ögon, håll varandras händer och ge er själva en stund av tystnad.

Detta kan vara en bra övning att göra tillsammans om det uppstår nån konflikt eller situation som blir alldeles för tung för er kärlek att för tillfället bära.

Låt inga andra komma emellan eran kärlek…

Ni är starka tillsammans och tillsammans kan ni utföra kärlekens stordåd!

Jag använder kärlekens makt i mina distans healing och jag lovar att hålla och ge all min kraft och mina energier till dig som behöver det.

Även om det går ett tag innan vi hörs så skall ni alla veta att ni som har en kontakt med mig kommer aldrig att glömmas bort. Jag tänker på er alla och jag engagerar mig i er alla…

Mycket kärlek och massor av kramar ❤❤❤

Comments Off on Att möta sin själsfrände!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️