Blog,  Naturens läkande krafter!

Att göra din egna midsommarkrans!

Det kan tänkas att det känns svårt att göra själv. Men med lite övning och tips på hur du skall göra så kommer du långt.

Att göra din egna midsommarkrans blir både finare och billigare. Du behöver lägga energi förmögenhet på att köpa en färdig krans.

Däremot så finns det färdiga blom- krans kit man kan köpa som är endast för midsommar om du inte har möjlighet att binda en själv.

Det är en xtra rolig aktivitet att göra tillsammans med dina barn på midsommar morgon/ fm innan dans runt stången.

Om du inte har möjlighet att dansa runt stången och sjunga små grodorna, så räcker faktiskt denna aktivitet för dina barn. Få inte dåligt samvete för att du kanske inte har möjlighet att åka eller gå iväg för dans.

Det viktiga för barnet/ barnen är att du gör nåt roligt med dom. När mina barn var små så satt vi och band kransar tillsammans med deras kompisar. Jag brukade ta en liten promenad med dom och de fick plocka blommor som de ville ha i sin krans, det blev allt från ogräs till andra blommor. Men vad gjorde det?

De var lyckliga och stolta över sina egna konstverk…❤️❤️❤️

Comments Off on Att göra din egna midsommarkrans!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️