Änglar och dess viskningar,  Tarot

Att använda Änglatarot!

Tarot var ursprungligen två uppsättningar kort ; stora arkanan och lilla arkanan. ( Arkana är plural av arcanum , vilket betyder en djup eller inträngande hemlighet eller mysterium) De två uppsättningarna blev senare förenade i de nu traditionella 78 korten.

Stora arkanan ;

Består av 22 kort som beskriver betydande händelser och vändpunkter i våra liv ( såsom äktenskap, graviditet ,relationer, karriär skifte och personliga utmaningar ) Stora arkanan kan också representera de olika faserna mellan barndom och ålderdom.

Lilla arkanan;

Representerar mer vanliga dag-för-dag händelser och är uppdelad i 4 sviter eller element : eld , vatten , luft och jord.

Det är vanligast att behandla tarot som en kortlek. En del människor som jag föredrar dock att använda stora arkanan separat från lilla arkanan. När du arbetar med Änglatarot kommer du att märka att varje kort i stora arkanan kännetecknar en av de 15 främsta ärkeänglarna. Dessa ärkeänglar ger starkt skydd och tydlig vägledning när du färdas genom din andliga väg. Korten från stora arkanan kan också blandas in i dina andra ängla- och orakel kortlekar för att ge ytterligare detaljer i dina tolkningar.

Lilla arkanan som består av eld, luft, vatten och jord representeras av bilder med älvor , luft med enhörningar, vatten med sjöjungfruar , och eld med vänliga drakar . De klädda korten kan antingen representera en situation eller person under en vägledning. När kortläggningen visar inflytande av en annan person i ditt liv ( såsom en älskare), representerar pager och drottningar kvinnor ( eller feminina män), och riddare och kungar representerar män ( eller maskulina kvinnor).

Detta var bara ett litet intro till tarot världens underbara väg…

Comments Off on Att använda Änglatarot!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️