Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Att andas i fyrkant!

Denna övning är också bra att använda nu i vinter och kyla. För all del så är detta också en bra teknik att använda närsom.

Ett bra sätt att utveckla och stärka vår främsta andningsmuskel som är diafragman , det är att ta djupa andetag . Att andas i fyrkant är ett effektivt sätt för att öva andnings teknik. Denna teknik är också bra att använda för att dämpa sin oro , stress och ångest.

Gör så här ;

Fokusera på ditt andetag.

Andas in långsamt och räkna till 4 .

Andas ut långsamt och räkna till 4 .

Andas så några andetag tills du känner rytmen och flödet.

Börja nu lägga märke till den naturliga pausen som finns mellan in och utandning och mellan ut och inandning.

Räkna nu till 4 medan du håller andan i dessa pauser.

Din andning sker nu på följande sätt : inandning på 4 , håll andan i på 4 ,andas ut på 4 , håll andan på 4.

Fortsätt att andas i fyrkant i tio andetag eller så länge som det känns bra.

En ytterligare dimension kan du prova förlänga utandningen så att du räknar till 8 . Detta kommer då att stimulera det parasympatiska nerv ,systemet , vårt lugn och ro system och så fungerar detta stressreducerande.

Comments Off on Att andas i fyrkant!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️