Änglar och dess viskningar,  Blog

Ärkeängel!

Innan jag kommer igenom vad som är skillnaden på sorg och deppression så tänkte jag påminna om att jag arbetar med ärkeängel tarotkort och ärkeängel orakel kort.

Denna tarotkortlek är endast med ärkeänglar och olika orakel kort. Jag lägger ut dom som jag gör med övriga tarotkort. Alltså mina readings är ; 3 kort , keltiska korset , planetarium, relations reading , karriär , och övriga läggningar.

Skillnaden är att jobba med änglarnas kraft är att jag kan dels få fram din egna speciella ärkeängel med namn, dennes namn och innebörd.

Man kan be alla ärkeänglar om hjälp samtidigt men ibland är det bra att få reda på din egna. Denne kan du be om beskydd , ställa frågor till och tala till vid dina behov.

Alla ärkeänglar samarbetar med dig , mig och universum. Genom att få fram dess namn och dess betydelse och symbolik så kan du komma långt och få den trygghet och beskydd som du önskar.

En annan del att arbeta med ärkeänglar är deras vackra, avbild, bakgrunden, färgen och dess betydelse. Ärkeänglar är mycket starka att jobba med.

Jag börjar varje dag att säga godmorgon till min speciella ängel , jag ber om beskydd för mig och min familj varje dag. Är det nåt som skall hända tex ett läkare besök så ber jag min ärkeängel om stöd.

Ärkeänglar finns runt omkring alla oss , de visar sin skepnad om du försöker fokusera att få se dom. Vissa ärkeänglar jobbar i det fördolda men de finns här med oss. Varje dag , Varje timme , Varje kväll och natt.

Det enda som betyder nåt är att du använder din tro och ber dessa om hjälp. De blir aldrig sönder arbetade, finns det kvar positiva sändningar från din ängel så sänder din ängel det vidare I universum , där universum vidarebefordrar det till den person som mest behöver det.

TRO!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️