Blog,  Sorg

Är sorgen ett övergående tillstånd?

Nu har vi kommit till steg 2 och här kommer jag berätta att som jag skrivit i tidigare inlägg så är sorgen och dess process ett övergående tillstånd. Även om du inte känner det just nu så kommer du att till slut ta dig dit. Hur lång tid det tar beror på själva traumat , ditt mående innan traumat inträffade, minnen som för länge sen behöver vara av avslutande men inte är det och då läggs det extra sorg på sorgen.

Sorgens funktion är en naturlig psykologisk reaktion och är inte en psykisk sjukdom.

Har du befunnit dig i svåra förhållande eller i en destruktiv relation eller någon sårar oss så är sorgen den oundvikliga känsla som vi får och känner.

I och med att sorg är ett naturligt tillstånd och inte en sjukdom så behöver du inte vara orolig och ängslig över hur du känner dig.

Det är en vanlig process och känsla när vi tex förlorat nån närstående , otrohet och andra svek som tex lögner eller när du måste lämna ditt hem.

Sorgens indikation är att något viktigt hos dig har upphört eller förändrats. Sorgen är kan man nog säga ett redskap för att du skall ta dig vidare. För varje dag som går så kommer det bli lättare och så småningom så har sorgen dämpats.

Det kanske inte känns så nu när du befinner dig I nån av sorgens faser men jag vet att det går att känna lycka igen och bli lycklig i sig själv.

Det är inte ditt fel om nån sårat dig eller trampat på dina känslor eller betett sig illa.

Felet ligger i den som begått handlingen.

Du är värd att bli älskad och du är värd lycka.

Försök tänka att du är den vackraste och mest betydelsefulla människan i hela universum och att du förtjänar lycka och kärlek.

Jag finns med dig under denna process och tillsammans kan du och jag skapa något betydelsefullt. Jag kommer aldrig att såra dig.

Använd mig och min styrka som guide till att ditt mående blir bättre.

DU ÄR INTE ENSAM!❤❤❤

Comments Off on Är sorgen ett övergående tillstånd?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️