Blog

Är julen för alla

För många så är julen ingen bra tid , normal julstress är inget i jämförelse med den stressen som man kan ha med en klump i magen och ångest inför stundad julefrid.

Alla har inte julefrid och detta är lätt att glömma bort. Har man barn så kan det vara en ångest över att man inte har pengar till de julklappar som önskas.

Jag var själv ensamstående ett par år och jag hade inte nog med pengar till dyra julklappar på min vårdlön men jag passade på så fort det var leksaks rea under året som gott. Även på sommaren så köpte jag billiga klappar till julen.

Tyvärr så hade jag ändå en inre stress eftersom jag visste att hans far kunde köpa allt min son ville ha. Men jag beslutet att inte lägga mina energier på vad min son fick av andra utan jag gjorde så att våra jular var just bara våra jular. Som tex jag gömde små julklappar i lägenheten som han fick leta efter , jag lade vikten på mysfaktor med Kalle Anka och tända ljus.

Sen har vi också de som känner ångest inför julen där det finns alkohol inblandat och bråk. Där är det extra viktigt att börja tänka på det är värt att leva sitt liv i denna ångest. Jag vet att det är svårt att lämna men nångång måste man välja.  Är barn inblandade då är det extra viktigt att vara rädd om sig själv och barnen. Det finns hjälp att få därute,  som kyrkan , jourhem för kvinnor , det finns jourhem för män också , sen kan man be socialnämnden om hjälp.

Det finns och kommer att finnas en tid för dig där julen kommer vara lugn och fri och utan magont och ångest. Ge inte upp och tänk dig att du är värd mer än vad du kanske tror.

Det dina barn vill ha på julen är en lycklig och glad mamma eller pappa och det räcker…

Comments Off on Är julen för alla

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️