Blog

Är du din egen värsta fiende?

Detta kanske låter som en hård fråga men det är inte det jag menar.

Vad jag menar med denna fråga om du i ditt kaos tappat bort dig själv så mycket att du blir din egna värsta fiende?

När man lever i ett kaos där man inte mår så bra så finns det en risk att du tappar bort din vänlighet och i din frustration låter andra runt omkring dig få en dos av otrevligheter och ilska. Det är vanligt att man oftast låter sin sorg gå över på de som verkligen finns för att hjälpa dig.

Jag förstår och vet hur du mår men om man skall hjälpa dig så är det svårt att verkligen stötta dig om du inte är trevlig eller tacksam över att jag finns där.

När man mår dåligt så blir det inte bättre av att blocka någon eller stöta bort en vän. Risken är stor att man förlorar denna vän.

Tyvärr så är det ju så som vi människor fungerar. Dåliga energier kan bli större orosmoln än vad man tänkt. Så mitt råd till dig är att försöka tänka dig in i att du inte blir din egna värsta fiende , eller att du vill hamna där.

Man kan vara arg på hela världen och känna sig orättvist behandlad och sårad men det hjälper dig inte att låta denna ilska gå ut över de som bryr sig om dig.

Var rädd om dig själv och de som verkligen försöker hjälpa dig…

Kramar

Comments Off on Är du din egen värsta fiende?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️