Astrologi , stjärntecken och kosmos!

År 2021 horoskop!

Den mycket ovanliga sammanstrålningen mellan Jupiter, Saturnus och Pluto i början på 2020 resulterade i ett år utan motstycke. När nu detta år går mot sitt slut ställer vi oss givetvis frågan:

Blir 2021 bättre? Ja, det blir det. Men inget kommer att bli som förut, världen har förändrats för alltid och den kommer att mer och mer bli komplicerad.

Vilken lärare som helst skulle säga att om tre stökiga elever sitter bredvid varandra längst bak i klassrummet, så resulterar det i kaos. Bästa sättet att hantera bråkstakarna är att hålla dem isär, ju längre ifrån varandra de befinner sig, desto mindre risk att de ska störa. Det fungerar precis likadant med våra himlakroppar.

Alla tre planeter uppehåller sig i olika tecken!

I början av 2020 befann sig Jupiter, Saturnus och Pluto väldigt nära varandra i Stenbocken – och vi vet alla hur det gick. När nu 2021 tar sin början befinner sig Jupiter och Saturnus visserligen fortfarande nära varandra, men de har förflyttat tig till Vattumannen och lämnat Pluto bakom sig. Jupiter rör sig väldigt snabbt och i slutet av maj kommer han befinna sig i Fiskarna, vilket innebär att alla tre planeter uppehåller sig i olika tecken – i olika rum, så att säga – och förhindras därmed att ställa till det igen.

Det kan uppstå problem i januari när Mars blandar sig i en liten stund, men precis som åskans muller när stormen har passerat är detta inget att oroa sig för. Det är fullt förståeligt att vi oroar oss för Saturnus, Pluto och hela coronapandemin, men det finns ytterligare en planetär sammanstrålning att ta i beaktning och den kommer ha inverkan på vår värld långt efter den nuvarande krisen har blåst över och övergått till en fotnot i historien.

Framtiden kommer se helt annorlunda ut!

Alldeles i slutet av 2021, den 21 december, strålar Jupiter och Saturnus samman. Detta gör de var tjugonde år och nu sker det i Vattumannen, som är ett lufttecken. Ända sedan början av 1800-talet har de mötts i jordtecken, men nu övergår de alltså till luft och i slutet av 2100 börjar de mötas i vattentecknen. Hela cykeln genom de fyra elementen tar ungefär 800 år och har använts ända sedan medeltiden för att markera viktiga faser i historien. Vi har lämnat jordtecknens era med stora maskiner, industrier och fossila bränslen bakom oss och har gått in i den digitala, högteknologiska tidsåldern – istället för att göra slut på jordens resurser månar vi om att bevara och upprätthålla dem. Framtiden kommer se helt annorlunda ut. Effektivare, renare och rättvisare. Allt detta hör samman med lufttecknen, så vi dra nytta av och följa dem.

2021 blir återuppbyggandets år!

Med ett fruktansvärt 2020 som läggs till handlingarna och en ljus framtid att gå till mötes, hur ser då allt ut där vi befinner oss just nu? Hur blir 2021? Föga förvånande blir det ett återuppbyggandets år, men där det behövs ges också utrymme för demolering. Saturnus ägnar större delen av 2021 åt en rad konfrontationer med Uranus. Två stora planeter som möts ger alltid märkbara resultat, men medan Saturnus alltid försöker arbeta stadigt och pålitligt för att skapa hållfasta grunder som består, vill Uranus riva barriärer, tänka nytt och göra framsteg med hjälp av revolution och omvälvning. Det blir mycket damm och oväsen, helt klart, men där Uranus raserar gamla strukturer kan förhoppningsvis nya och bättre saker uppstå. Och när Saturnus stabiliserar något är det för att ge grogrund åt långsiktig utveckling, snarare än ett försök att återskapa det som varit. Om Uranus blir alltför destruktiv håller Saturnus honom tillbaka och om Saturnus klamrar sig fast alltför mycket i det förflutna tvingar Uranus honom att prova något nytt.

En rejäl dos romantik väntar!

Kärlek är ju nåt vi alla behöver. Speciellt i dessa tider…

För många av oss blir detta en period då vi släpper taget om det som varit och börjar om, kanske inte för att vi faktiskt vill utan för att vi måste. Det blir mycket hårt arbete, men också ett väldigt bra resultat framöver. Kanske bör vi agera likadant lite oftare? Flexibla tankegångar och en vilja att prova nya saker och inte vara rädd är allt som behövs för att lyckas. Dessutom är Saturnus alltid mycket lättare att ha att göra med när han befinner sig i Vattumannen än i Stenbocken, mer av en vän och ett stöd än en motståndare och bromskloss. Nu är sådant som tidigare stått i vägen för utveckling borta och allt ser ut att vara möjligt. Men det bästa av allt är att Mars och Venus strålar samman under 2021. Det kan bli kärlek?

Förra året lyckades de inte mötas men i år håller de sig intill varandra i flera veckor under sommaren. Det är så verklig pånyttfödelse uppstår, när människor möts och börjar bygga på en framtid tillsammans.

2021 har med stora ord alla : möjligheter, innovationer, en chans att göra om och göra bättre och slutligen en rejäl dos romantik. Vi måste ta vara på allt som erbjuds , med öppen famn och utan farhågor.

(Källa Elle magasin)

Jag har inte skrivit detta själv…utan användt källor.

Comments Off on År 2021 horoskop!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️