Blog,  Sorg

Apati och deppression!

Nu har vi kommit till steg 3 där Apati är ett ledord till början av en deppression. Apati är en form av brister att ha viljan att göra nånting och en brist på energier att klara det vardagliga livet.

Denna apati skapar och drabbar människor i deppression som ser sig oförmögna att klara av vardagens plikter och bestyr.

Ett exempel är att du inte kan ta dig ur sängen och är då oförmögen att ta dig till jobbet eller skolan , alltså din oförmåga att ta sig ur sängen och resa sig. Man är nästan helt förlamad att göra nåt. Man har inte ork eller energi för att överleva dagen.

Detta händer inte när vi befinner oss I känslan sorg , även om sorgen tynger oss så kan vi ändå göra små vardagliga bestyr. Du har fortfarande förmågan att ta dig upp , åta ditt jobb eller studier och din dagliga plikt. Även om du inte orkar eller känner för det och att det inte finns nån glädje i det du gör men på nåt sätt så gör du det du skall.

Nånstans så känner du ändå ett hopp , har du en deppression så är hoppet avdomnat och förlamat.

Hoppet kommer tillbaka och du kan återgå till nästan normal funktion, visst du har ett sår som blivit ett ärr men du kommer också att utvecklas i och genom sorgen…?

Kärlek och kramar till er alla…???

Comments Off on Apati och deppression!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️