Blog

Äntligen så är det

Goda energier på gång.  Obalans i livets svåra stunder är förhoppningsvis på väg till det ljusare hållet.

Det är dags att le för din väg har påbörjats åt det ljusare hållet. Allt kommer att ordna sig.

Med kärlek och omtanke kan vi alla komma långt.

Vi , du och jag är inte ensamma utan vi har varann. Även de kortare stunder vi når varandra är betydelse fulla.

Du är betydelse full och viktig och starkare än vad du tror.

Jag önskar att jag kunde ge dig en ordentlig kram och visa min värme och ge all min kärlek och omtanke till dig.

Ibland behöver vi alla få en kram och känna sig extra speciell.

Du är speciell och du skall veta att du inte är ensam i ditt liv.

Jag finns här om så bara du behöver en liten stund.

Kramar i massor.

Comments Off on Äntligen så är det

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️