Blog

Äntligen har jag ;

kunnat komma tillbaka till linjen efter en lång tids sjukdom , mina stämband blev inflammerade och jag var utan röst i 30 dar. Jag har jobbat i 15 dagar och jag är glad för er som saknat lilla mig.?

Jag har haft en mjukstart men från i morgon blir det nästan som vanligt…

Jag kommer att vara inne på linjen;

Tisdag 15 mars – Onsdag 16 mars ; 03.30- 05.30

Onsdag 16 mars – torsdag 17 mars ; 03.30- 05.30

Torsdag 17 mars – fredag 18 mars 03.30 – 05.30

Fredag 18 mars – lördag 19 mars 03.00 – 05.30

Lördag 19 mars – söndag 20 mars 03.00 – 05.30

Även om jag varit sjuk så har jag tänkt på er alla och undrat hur du mår och saknat våra samtal.

Ni har alla en plats i mitt hjärta ❤❤❤

Massor av kramar…och ha en fin kväll…

Comments Off on Äntligen har jag ;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️