Blog

Äntligen är julhelgen över

Det är många som legat sjuka denna jul men jag hoppas du fått det mysigt även om du kanske legat i soffan med näsdukar och nässpray.

Jag själv satt i pyjamas med min dotter och kollade på Kalle Ankas jul. Och vi åt faktiskt ingen julmat utan jag gjorde härliga jul landgångar och drack julmust. Det var så himla skönt att slippa tänka på städning,  juldukning, griljera skinka och göra köttbullar. Slippa besvikelse över att julklapps spelet inte hade tillräckligt med roliga julklappar.

Jag vet att många av er därute häpnar över att jag brutit mot vår svenska tradition. Men nångång måste man ju få välja fritt. Dock är ju det ingen jul utan Kalle Anka eller Carl-Bertil Johnsons jul och självklart tittade vi på tomten är far till alla barnen.

På juldan hjälpte vi till att dela ut mat till de hemlösa och det är faktiskt mycket viktigare än släkt julkalas där alltid nån blir missnöjd.

Till dig som haft en jobbig jul med oro , ångest, olika svårigheter så hoppas jag att du kan börja ta nya tag med början av nya året. Det är inte du som är den felande länken. Det kommer bli ett ljusare år för dig nästa år. Du är så otroligt stark och vacker och du kommer att fixa det.

Tro på dig själv , ta hand om dig själv och var rädd om dig. Jag finns här på natten.

Kramar…

Comments Off on Äntligen är julhelgen över

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️