Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Anpassning till årstiderna!

Detta är en svårighet för alla människor att anpassa oss efter årstidernas förändringar.

Växlingen från sommar till höst och höst till vinter kan var svårt att anpassa sig till. Eftersom vi är beroende av solljus , och när timmarna blir färre med solljus då kan man bli nedstämd. Och en hjälp för att förhindra nedstämdheten bör man tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus.

Övning ;

Fundera över hur du kan skapa så många möjligheter som möjligt för att vara ute mycket.

Tex kan det hjälpa att hoppa av på en busshållplats tidigare än man brukar eller gå ut utomhus när du har rast. Undvik tex tunnlar och gå runt dem om du kan för att bibehålla solljuset så länge som möjligt. Och gör saker för att vara utomhus så fort det finns tillfälle.

Comments Off on Anpassning till årstiderna!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️