Änglar och dess viskningar,  Blog

Änglarnas viskningar inför julveckans mellandagar!

Den första viskningen kommer från ängeln Zaamiel , denna ängel beskyddar dig undan stormen. Zaamiel färdas fram i ett virvlande moln och hans viskning är : Om du förblir fast I ditt tankesätt och med stillhetens beslutsamhet då kan ingen besegra dig.

Bestäm dig för en sak i dina frågor och liv och gör ett beslut, följ detta beslut med hjärta och själ så kan ingen besegra dig eller utmana dig.

Ängel nr två är ängeln Caphriel och han är den ängeln som raserar olika barriärer när han kliver med stora steg över jorden. Hans viskning är ; även om du känner att det inte är rätt tid till handling, den idealiska tiden att bestämma sig för ett beslut så kör ändå på och det kommer ordna sig ändå.

Julen är en tid där man ibland hamnar i en situation som inte är bra för en , man hamnar kanske i limbo där man inte vet hur man skall fortsätta med vissa saker som tex i relationer. Ta ett beslut även om det är jul , väntar du till efter jul så kan det bli en mycket ångestladdad och stressad julafton ,där du inte mår bra.

Dock om du har barn så försök göra juletiden så smidig som möjligt så inte barnen dras med i en konflikt. Agera då efter jul. Visst du kan bestämma dig under julen vad och hur du vill göra men ta inte upp detta förrän efter jul så inte barnen blir lidande.

Tänk på ängeln Rafael som är healingens ärkeängel , be till honom om hjälp och be om vägledning så kommer han hjälpa dig i dina beslut. Rafael har milda gröna helande ljusstrålar som kommer att ge dig energi , hälsa och healing.

Comments Off on Änglarnas viskningar inför julveckans mellandagar!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️