Blog

Ångest!

Ångest är tyvärr en mycket vanlig diagnos/ åkomma/ sjukdom. Det finns många olika ångest syndrom men jag tänkte fokusera på panikångest eftersom jag själv har det och jag kan berätta hur jag fått hjälp att komma igenom detta eller iallafall underlätta situationer när jag hamnar i det.

Panikångest kan vissa sig på olika sätt beroende på vem man är som person. Men den vanligaste varianten är när man tror att ens hjärta håller på att gå sönder och det känns som en infarkt, det liksom krampar i hela bröstet, man får ont av att andas , kallsvettningar och darrningar.

En övning som hjälpt mig är att :

När du känner paniken komma fokusera på 3 olika föremål du har framför dig , säg högt eller tänk högt på vilka föremål det är du ser.

Tex ; en fotoram , en vas och en bok. Fokusera på endast dessa 3 ting , upprepa högt eller i tanken vilka de är , gör detta ca 3 ggr i samband med att försöka andas lugnt.

Detta är en övning son du behöver göra flera ggr innan det ger dig direkt hjälp eftersom det är svårt att fokusera när paniken uppstår. Öva och öva, till slut så kommer du spontant att göra denna övning utan att tänka på att du gör den.

Har den hjälpt mig?

Absolut ett stort ja!

Jag har haft ångest sedan tonåren och först nu när man är 40 + så fick jag hjälp och info om denna övning.

Tålamod och tro på dig själv är det enda du behöver, och ge inte upp…❤️❤️❤️

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️