Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Naturens läkande krafter!

Andra tips för en lugn och fin natt!

Det finns så mycket mer vi kan göra förutom det tidigare inlägget för att du kan varva ner inför en hel natts vila. När solnedgången är på väg ner , ta med dig en vän ut på promenad, vandra tillsammans i takt med solens nedgång, ni behöver inte prata utan bara finnas där för varandra. Glöm ej att stänga av din mobil , gå i långsam takt. Andas djupt och känn efter vad du har för känslor , vad det doftar , och alla dina förnimmelser som kommer upp. Skriv ner detta i din bok , innan du lägger dig. För att inte glömma att skriva , lägg din bok på kudden.

Ljudet på natten har lugnande krafter , även om du hör motor buller , bussen , nån grannes bråk , så bör du fokusera på nattens naturliga ljud. Försök att sortera bort de jobbiga ljuden och fokusera på syrsorna, ugglorna , andra nattvakna fåglar, rasslande löv i vinden…

Blunda och fokusera , tänk att du blir avslappnad och lugn. Anteckna i ditt huvud vad du känner , vad du hör och när du kommit hem rita dina känslor.

Comments Off on Andra tips för en lugn och fin natt!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️