Meditation / Mindfulness/ Healing you

Andning och livsenergi!

Vår kropp, liksom allt liv i universum, är av en och samma livsenergi. Mängden livsenergi vi har i kroppen säga vara konstant men kan förändras till att bli mer eller mindre stark. Livsenergin färdas genom andetaget och eftersom andningen påverkas av hur vi mår och ofta blir lätt och ytlig när vi inte mår bra och är stressade. Leder till att vår livsenergi blir svagare. Med andningsövningar lär vi oss att ta djupare andetag så att vår livsenergi kan bli starkare samtidigt som vi avleder stress. Ett talesätt är att vårt liv är räknat i ett visst antal andetag – andas vi djupare andetag kan vi därmed säga att vi förlänger våra liv.

TIPS!

Börja varje morgon med djupa och lugna andetag. Likaså när du ska sova. Om du vaknar på natten och inte kan somna om , prova också då att djupandas och följa andetaget in och ur kroppen.

Mantra; varje…nytt…andetag…är…en…gåva…

Comments Off on Andning och livsenergi!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️