Blog,  Naturens läkande krafter!

8 – 10 000 år sedan

Börjades det byggas civilisationer och nomaderna blev bofasta på samma plats. Och detta var främst i Mesopotamien, Assyrien och Babylonien.

Dessa samhällen behövde en styrande funktion där det finns de som styr och bestämmer. Naturfolket var sig själva och försökte leva sina liv i harmoni men de blev ett beskymmer för de som ville ha makten. Naturfolket ville gå sin väg och följa sin kultur.

Det skapades en religion med bara EN GUD pga att kunna ta kontroll över folket. Folket blev lovade goda skördar och gott liv om de bara följde Gud och hans regler.

Om du inte tror på Gud så kommer det ske negativa saker som dålig skörd , boskapen blir sjuka. Detta straff blev folket intalade att tro på.

De enda som var i samklang med Gud var kungar och kejsare och pga av det så skulle folket lyda dessas regler också.

I folks ögon var Gud maskulin och god. Men i Naturfolkets värld så existerade både maskulin och feminin kraft. Och pga av deras tankesätt så blev det feminina för folket roten till allt ont.

Eftersom Gud var maskulin och Naturfolket trodde både maskulint och feminint i balans så blev den feminina sidan det vilda , det mörka , den sexuella, visdomen ansågs vara djuriskt och demoniskt.

Kyrkan har ju i årtusenden predikat och påverkat oss genom att demonisera vår kvinnlig kraft och sida. Ett barnafödande som är så vackert medförde enligt kyrkan då den nyblivna modern var tvungen att renas sk kyrktagning för att kunna få inträde till kyrkan igen.

Kyrkan skapade också en skam över kvinnors känsla över sina kroppar , sina hormonella perioder med mens och klimakteriet som är helt naturligt blev till något fult och skamligt.

Det finns något som skedde mer positivt ju längre år som kom och gick , vi som folk inte längre  följde kyrkans makt och regler.

Det kom en tid då vi förstod att detta var en tanke ,en föreställning om något som egentligen bara var en energi. Energier är rörliga och därför kan du förändra den.

Det du behöver göra är att vägra tänka i deras bana den invanda , den som andra bestämt.

Du kan istället börja tänka vad som är din sanning och hur du vill leva. Och vad som är riktigt för dig.

När många av oss kommer till samma insikt som din sanning, då samlas all energi till en vändpunkt och då förändras den kollektiva energin. Det blir en balans.

Comments Off on 8 – 10 000 år sedan

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️