Blog

20 februari-26 februari

Redan i lördags så tog Solen sitt kliv in i Fiskarnas tecken , vilket innebär en kreativ ny start. En energi som verkligen behövs. Detta innebär också nån form av läkning.

Venus har också tagit ett kliv framåt men in till Väduren tecken , där Venus blir xtra drivande och tar dig framåt.

Idag måndag kan du känna dig lätt stissig och en känsla av dimma känns i huvudet. Vilket får dig att tappa fokus.

Tisdag och onsdag är dagar där du känner att världen skakar om dig och dina uttryck. En lätt frustration kan uppstå och en lättare disträ mentalt. Läs igenom mail , sms och övriga medier så att du inte skrivit nåt som du sedan kommer att ångra.

På fredag så är Venus stark och kärleksfull, så denna dagen är en bra dag för att gå ut och ta ett glas vin eller två. Dansa av dig din frustration.

Lördag passar att vara en vilodag.

Söndag passar utmärkt att ta en härlig promenad och lägga ditt fokus på nästa veckas aktiviteter.

Comments Off on 20 februari-26 februari

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️