Blog

1:a Advent

Nu har vi redan kommit in i nedräkning till julafton.

Första advent är den dagen jag tycker mest om innan jul. För min del så brukar jag ta fram adventsljusstake och ljus kvällen innan. Sen när jag vaknar så tänder jag det första ljuset tillsammans med en kopp kaffe och några pepparkakor.

Senare under dagen så plockar jag fram juldukar och julgardiner och lite små tomtar. Det är en härlig känsla att få pynta det är healing för mig.

Nu har ju mina barn blivit så stora att det inte är nåt vi tillsammans gör men som vi gjorde när de var små. Vikten av pynt minskar ju de större barnens intresse.

Jag kan väl villigt erkänna att jag inte längre är en stressad mamma ,utan kan ta fram mina tomtar i lugn och ro. Klart jag saknar vissa delar som tex när deras knubbiga små händer skulle sätta ner ljusen i adventsljusstaken , och deras ögon och längtan att snart är det jul , när vi tände Första ljuset ihopa.

Nu är det ingen stress efter Lucia klänning, tomte dräkt eller massa glitter, eller det jobbiga ljuset man bär som tärna , varje år var ett meck att få batterierna på plats och att ljuset verkligen tändes när de var med på lusse tågen.

Ni fyller min dotter år på Lucia dagen så det blir ju ändå en speciell dag med eller utan tassande tår och Lucia sång. Med eftertanke så är ju inte Lucia dagen en bra dag att fylla år på med tanke på diverse party tankar. Men det gick liksom inte att förhindra. Och jag har faktiskt tur att min dotter är mer hemma än ute.

Jag önskar dig en fin Första advent , var rädd om dig , kramar….

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️