Blog

17 april – 23 april

Måndag 17 april fram till torsdagen 20 april mörkermåne. Alltså en nymåne med total solförmörkelse. Väduren är extremt stark denna torsdag.

Dessa dagar börjar med en mer eftertänksam energi , Merkurius tar ledningen vilket innebär hur du tar in information och hur du förmedlar den utåt.

En känsla av att du omformas och knådar uppstår. Vi har då Pluto som kommer visa vilka situationer du kommer ge din kraft till samt du blir något manipulativ.

Den feminina kraft du befunnit dig i förra v gav inga kraftiga resultat, denna kraftlöshet har nu istället tagit andra vägar denna veckan och de kommer visa sig i ilska , skuld , hämd , sex eller motvänt söt , snäll och duktig.

Du behöver finna nya och andra strategier i din vardag. En liten varning denna vecka är att du bör se upp och vara uppmärksam är i de situationer där du använder makt och kraft på fel sätt. Finns risk att de runt dig blir sårade.

Fredag 21 april kan du själv bli manipulerad så var försiktig.

Helgen lördag 22 april – söndag 23 april ; var beredd på sociala , roliga vibbar. En mycket trevlig helg bör det bli.

Comments Off on 17 april – 23 april

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️