Yoga för själen

10 hälsoeffekter av din yoga!

Yogans hälsoeffekter är vetenskapligt bevisade. Här är 10 av de positiva effekterna som den djupa andningen och medvetna närvaron skapar i kombination med rörelserna.

1 Du förflyttar dig från det sympatiska , stressande , nervsystemet ,till det parasympatiska nervsystemet och avkopplande nervsystemet, där du håller dig frisk ,lycklig och kreativ.

2 Ditt blodtryck sänks och du minskar risken för hjärt relaterade sjukdomar.

3 Din kropp blir starkare och mer flexibel.

4 Dina lungor får bättre kapacitet.

5 Ditt sexliv förbättras eftersom du kommer närmare din kropp , lättare blir upphettad, njuter mer av sex och lättare får orgasm.

6 Yoga minskar oro , ångest och risk för deppression.

7 Yoga lindrar kronisk smärta i nacke och rygg.

8 Dina blodsockernivåer sjunker.

9 Du får bättre balans .

10 Du behåller en hälsosam vikt.

Dessa påståenden kan kännas som upprepande men de är såpass viktiga att de bör återberättas.

Comments Off on 10 hälsoeffekter av din yoga!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️