Blog

1 maj ,…

Jag hoppas ni alla hade en fin valborgsmässoafton, jag tror det var sol och några plusgrader på flera olika håll i vårt långa land.

Snart är sommaren här , med förhoppning sol och värme. Barnen har sommarlov , föräldrar ,vänner och släkt är lediga iallafall några veckor.

Även om sommaren är nåt att se i framåt på som finns det ibland vissa orosmoln , alla har inte förmågan eller pengar att göra något stort , tyvärr så är de flesta aktiviteter som tex Liseberg mycket pengar för ensamstående och familjer.

När jag var ensam med min son så hade jag inga extra slantar över på en 75% tjänst inom kommunen. Jag gick jämt omkring med magvärk, stress och ledsamhet för jag ville ge honom allt som andra barn fick.

När det var sommarlov så var jag ledig 3 v och under dessa veckor hade jag helt ärligt panik. Om jag inte sparat lite pengar varje månad på min lilla lön så var jag tvungen att ta Smålån. Bara för att han iallafall skulle kunna gå på Liseberg en gång under sommarlovet , då kostade inträdet 60 kr tror jag och åkpåsen för honom och mig 245 kr st tror jag , sen lite spel och lite mat.

Jag hade tur att han ville äta på donken för en happymeal kostade runt 25 kr. Iallafall var det mycket pengar.

De andra dagarna på lovet så gick vi upp till vår 4h gård och kollade på djuren , drack saft och småchocklad kex på en filt, hade jag busskort så tog vi oss in till Slottskogen och gick en runda till pingvinerna som fanns då , älgarna och andra djur, likaså där ett litet ställe där man kunde klappa getter.

Sen har ju Slottskogen en stor lekpark och där hade jag med mig ost smörgåsar och saft. Den tiden var som mysigast när man gjorde dessa saker.

Det som min son minns bäst är faktiskt de utflykter vi gjorde som 4h gården och slottskogen. Han är 26 år nu och han pratar bara om de stunderna vi hade. Liseberg är liksom inte det som han uppskattade som mest.

Vilket gör mig själaglad , han sa häromdagen att han ville att när han får barn så vill han tillsammans med mig göra likadana utflykter som vi gjorde när han var liten.

Packa en liten korg eller väska , lägg i några mariekex och lite utblandad saft , en filt och gå en liten promenad , hitta en liten gräs fläck eller lekplats och gör en picknick med ditt barn/ dina barn.

Ha inte dåligt samvete eller känn stress , det som är viktigt är att du finns där i vått och torrt och älskar som som bara en mamma eller pappa kan.

När de är vuxna som kommer de med värme att berätta vad det lilla betydde och för dom så var det stort.❤❤❤

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️